GMP Groep

Buro Ontwerp & Omgeving maakt deel uit van de GMP groep. De GMP Groep kijkt naar de wereld als een circulair systeem. Wij zien het leven op aarde als een kringloop: een proces met steeds terugkerende stadia, dat schaarse materie gebruikt maar niet verbruikt. De werkmaatschappijen van de GMP groep zijn elk gespecialiseerd in een deel van het bouwproces. Samen zien ze bouwen als een circulair proces en pakken ze projecten volledig integraal aan.

Naast Buro Ontwerp & Omgeving opereren de volgende ondernemingen:

  • CIRQU levert volledig projectcomfort van het circulaire bouwproces, van het prille intiatief tot en met de realisatie van oplevering.
  • PARO sorteert, verwerkt en bewerkt afvalstoffen die vrijkomen uit projecten tot halffabrikaten en nieuwe producten. Hoogwaardig hergebruik en het genereren van maximale circulariteit staan centraal in de bedrijfsvoering.
  • Recycling Solutions is wereldwijd actief in het verhandelen van de gesorteerde grondstoffen uit de hypermoderne sorteerlijnen van PARO

Hoewel de bedrijven ieder afzonderlijk resultaatverantwoordelijk zijn, hebben ze één gezamenlijke opvatting en opdracht: gewetensvol omgaan met mens en omgeving.

www.gmpgroep.nl
www.paro-bv.nl