Vacature Stedenbouwkundig/ Landschaps ontwerper

11 oktober 2016

Jaren ervaring             2-5 jaar
Opleidingsniveau       HBO/Universitair
Aantal uren p/w          40
Beschikbaar per          1 januari 2017

Buro Ontwerp & Omgeving (BOO) is per direct op zoek naar een ontwerper (stedenbouwkundig en/of landschap) met ontwerpkwaliteiten en vaardigheden op het gebied van visualisatie en presentatie technieken.

Je werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig uitwerken van ontwerpen, tekeningen en rapportages. Je zal doorgroeien naar de rol van projectleider en uiteindelijk adviseur. We stimuleren onze medewerkers actief aan hun eigen (kennis)netwerk te bouwen.

BOO is een multidisciplinair adviesbureau voor ontwerp, ruimtelijke ordening en milieu. Ons bureau werkt aan een divers pakket van opgaven, van masterplannen tot ontwerpen voor de openbare buitenruimte.

Eigenschappen
Als ontwerper beschik je over:
• sterke affiniteit met ontwerpopgaven op zowel stedenbouwkundig en landschappelijk gebied.
• een overtuigende portfolio waarbij de nadruk ligt op het raakvlak tussen stedenbouw en landschap.
• ervaring met het zelfstandig opereren als ontwerper in complexe projecten.
• goede communicatieve vaardigheden zowel in de bureauomgeving als daarbuiten, in de omgang met opdrachtgevers en als onderdeel van een interdisciplinair ontwerpteam.
• passie voor het vak en een positieve instelling. Je bent creatief, getalenteerd en ambitieus, met persoonlijke interesse voor het bijhouden van en mengen in actuele vakinhoudelijke discussies.
• uitstekende visuele verbeeldingskracht waaronder gedegen beheersing van Autocad, Sketchup, Photoshop, Illustrator en Indesign (of de bereidheid dit te leren).
• goede beheersing van de Nederlandse taal.
• een actuele kennis van het vakgebied en de wettelijke kaders.
• een grote mate van zelfstandigheid met het vermogen om in teamverband te kunnen opereren.
• Je hebt een resultaatgerichte instelling en weet te opereren in een spanningsveld tussen beleid en uitvoering

Wat bieden wij
Wij bieden een creatieve en verantwoordelijke functie in een uitdagende en dynamische omgeving. Informele werksfeer en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Spreekt dit jou allemaal aan? Stuur dan jouw CV en een motivatiebrief voor 15 november 2016 via e-mail naar info@ontwerpenomgeving.nl onder vermelding van Stedenbouwkundig/Landschaps ontwerper. Inhoudelijke vragen over de functie kunnen gesteld worden aan Bram Nieuwenhuis (06-44626552). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.