Vacature adviseur geluid

 

Wil jij je hard maken voor het hart van duurzaam en leefbaar Nederland? Dan zijn we bij BOO op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je komt bij ons terecht in een divers en integraal team. Samen realiseren we ruimtelijke ontwikkelprojecten, zowel op stedelijk als op landelijk vlak. Alle verschillende disciplines binnen ons team maken het samen mogelijk om échte verandering waar te maken voor een duurzamer en leefbaarder Nederland. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en je werkt samen met onze andere milieukundige, planologen, ecologen en ontwerpers om het onderwerp verder te ontwikkelen binnen BOO.

Jouw werkzaamheden in het kort:

Je houdt je onder meer bezig met het opstellen van offertes, het coördineren en rapporteren van akoestische onderzoeken en het geven van adviezen.  Je kan zelfstandig opdrachten uitvoeren maar ook in samenwerking met onze planologen en ontwerpers.

Geen enkele werkdag is hetzelfde bij ons, want we hebben een uitgebreid opdrachtenportefeuille. Je bent constant bezig met onderzoeken, overleggen en oplossingen verzinnen. We groeien hard, dus er is ook vraag naar en ruimte voor jouw ontwikkeling. Dat is belangrijk voor ons als bedrijf, want zo zorgen we er samen voor dat we de beste resultaten blijven boeken. Dat is goed voor jou, voor ons en onze opdrachtgevers!

Eigenschappen:

 • Je hebt een relevante opleiding op minimaal HBO-niveau;

 • Actuele kennis en ervaring met het uitvoeren van akoestisch onderzoek (spoor)weg- en verkeerslaai en industrielawaai is een pré;

 • Actuele kennis van de wet- en regelgeving is een pré;

 • Enige jaren werkervaring is een pré.

Waar ga je werken?

Buro Ontwerp & Omgeving in Arnhem!

Ons onderscheidend vermogen ligt bij de integrale benadering van elk project. Dankzij deze manier van samenwerken, waarin elke fase van het plan op een natuurlijke wijze in de volgende fase overloopt, zorgen we voor een beheersbare planning en begroting van projecten.

Volgens ons is ruimtelijke ontwikkeling namelijk niet een verzameling van losse producten. Ruimtelijke ontwikkeling is proces met meerdere fases. Vanaf de eerste ideeën tot de daadwerkelijke realisatie in het veld werken we aan de hand van vier disciplines;

 •         Milieuonderzoek - We onderzoeken de haalbaarheid
 •         Ontwerp - We creëren de nieuwe werkelijkheid
 •         Juridisch - We maken de plannen mogelijk
 •         Projectleiding - We coördineren de werkzaamheden in het veld

De uitdaging ligt bij het begeleiden van onze klanten bij ruimtelijke ontwikkelingen. Dat begint bij het inzicht dat het proces om te komen tot en de wijze waarop, vaak vele malen belangrijker is dan de afzonderlijke onderdelen binnen dit proces. Mensen die willen werken aan een daadwerkelijk resultaat in plaats van de conclusie in een rapport. Kortom, jezelf hardmaken voor échte verandering in de ruimte.

Wat wij bieden?

 • Een marktconform salaris
 • 24 vakantiedagen 
 • 8% vakantiegeld
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • Een gezellig team en leuke uitjes

Wat wij vragen?

Omdat we werken in een integraal team zoeken we een flexibel en resultaatgericht persoon. Het is belangrijk dat je creatief bent in het bedenken van oplossingen op basis van je kennis. Jouw kennis van het milieu en meer specifiek akoestiek geven invulling aan onze projecten om te zorgen dat het project de ruimte op alle vlakken verbeterd. .

Jij gaat het onderwerp akoestiekl binnen BOO vormgeven samen met de andere miliekundigen dus je moet minimaal over HBO werk- en denkniveau beschikken. Daarnaast moet je in het bezit van een rijbewijs. Als je ergens anders werkervaring hebt opgedaan is dat een pre.

Dus wil jij je inzetten voor een duurzaam en leefbaar Nederland?

Gaat je hart sneller kloppen van een functie waarin het milieu een vitaal onderdeel is van het groter geheel?

Dan matchen wij! Reageer via het formulier op deze vacature en wij zien jou binnenkort bij ons in Arnhem!