Ecoloog

Buro ontwerp & omgeving (BOO) is per direct op zoek naar een ervaren ecoloog

Vanwege onze goed gevulde opdrachtenportefeuille op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, zijn we op zoek naar een Ecoloog. Als ecoloog werk je samen met meerdere disciplines aan integrale ontwikkelprojecten, zowel op stedelijk- als op landelijk vlak.

Als ecoloog beoordeel je de ecologische effecten van activiteiten van de omgeving (quickscan), je vertaalt ecologische onderzoeksresultaten in resulaatgerichte oplossingen en je adviseert over en geeft vorm aan ecologische aspecten binnen ruimtelijke projecten. Daarnaast voer je de ADC-toets en AERIUS calculator. 

Eigenschappen

  • Je hebt een relevante opleiding op minimaal HBO-niveau;
  • Ervaring met gebiedsontwikkelingsprojecten is een pre;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring.

Competenties

  • Flexibel en resultaat gericht;
  • Creatief in het bedenken van oplossingen voor ruimtelijke ontwikkelingen;
  • Door ontwikkelen van het onderwerp ecologie binnen het buro;
  • Onderwerp ecologie vormgeven binnen de plannen en visies.

Wij zijn Buro Ontwerp & Omgeving!

Wij onder­scheiden ons van andere ruimtelijke adviesbureaus door onze focus op de integrale benadering van elk project. Dankzij deze integrale benadering, waarin elke fase van het plan op een natuurlijke wijze in de volgende fase overloopt, zorgen we voor een beheersbare planning en begroting van projecten.

Wij zien een ruimtelijke ontwikkelingen namelijk niet als een verzameling van losse producten, maar als een proces met meerdere fases. Wij adviseren van de eerste gedachten tot de daadwerkelijke realisatie in het veld aan de hand van vier disciplines: milieuonderzoek (wij onderzoeken de haalbaarheid), ontwerp (we creëren de nieuwe werkelijkheid), juridisch (we maken de plannen juridisch mogelijk) en projectleiding (we coördineren de werkzaamheden in het veld).

Wij zijn voor onze organisatie altijd op zoek naar enthousiaste mensen die het als een uitdaging zien om onze klanten te begeleiden bij ruimtelijke ontwikkelingen en die inzien dat het proces om te komen tot en de wijze waarop, vaak vele malen belangrijker is dan de afzonderlijke onderdelen binnen dit proces. Mensen die willen werken aan een daadwerkelijk resultaat in plaats van de conclusie in een rapport. Kortom die daadwerkelijke verandering in de ruimte.