Junior planoloog

Buro Ontwerp & Omgeving (BOO) is per direct op zoek naar een junior planoloog 

Op dit moment hebben we een mooie opdrachtenportefeuille op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Om deze portefeuille verder uit te bouwen, zijn we op zoek naar  een enthousiaste planoloog met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je houdt je onder meer bezig met het opstellen van ruimtelijke plannen (bestemmingsplannen, omgevingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen) en ruimtelijke visies en het geven van adviezen. Je werkt zelfstandig aan opdrachten maar juist ook in samenwerking met je milieukundige en ontwerpende collega’s.

Eigenschappen

  • Je hebt een afgeronde HBO/universitaire opleiding planologie, sociale geografie, economische geografie of vergelijkbaar;
  • Je hebt minimaal 0-3 jaar relevante werkervaring;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;

Competenties

  • Ambitie, resultaatgericht;
  • Proactief en oplossingsgericht;
  • Kwaliteitsbewaking en controle;

Wij zijn Buro Ontwerp & Omgeving!

Wij onder­scheiden ons van andere ruimtelijke adviesbureaus door onze focus op de integrale benadering van elk project. Dankzij deze integrale benadering, waarin elke fase van het plan op een natuurlijke wijze in de volgende fase overloopt, zorgen we voor een beheersbare planning en begroting van projecten.

 

Wij zien een ruimtelijke ontwikkelingen namelijk niet als een verzameling van losse producten, maar als een proces met meerdere fases. Wij adviseren van de eerste gedachten tot de daadwerkelijke realisatie in het veld aan de hand van vier disciplines: milieuonderzoek (wij onderzoeken de haalbaarheid), ontwerp (we creëren de nieuwe werkelijkheid), juridisch (we maken de plannen juridisch mogelijk) en projectleiding (we coördineren de werkzaamheden in het veld).

 

Wij zijn voor onze organisatie altijd op zoek naar enthousiaste mensen die het als een uitdaging zien om onze klanten te begeleiden bij ruimtelijke ontwikkelingen en die inzien dat het proces om te komen tot en de wijze waarop, vaak vele malen belangrijker is dan de afzonderlijke onderdelen binnen dit proces. Mensen die willen werken aan een daadwerkelijk resultaat in plaats van de conclusie in een rapport. Kortom die daadwerkelijke verandering in de ruimte.