Vacature Milieukundig projectleider

 

Op dit moment hebben we een mooie opdrachtenportefeuille op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Om deze portefeuille verder uit te bouwen, zijn we op zoek naar een milieukundig projectleider met minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Je houdt je onder meer bezig met het opstellen van offertes, het coördineren en rapporteren van milieukundig bodemonderzoek en het geven van adviezen. Naast de milieukundige aspecten heb je ook ervaring met civieltechnisch onderzoek en advies. Je kan zelfstandig opdrachten uitvoeren maar ook in samenwerking met onze planologen en ontwerpers.

Eigenschappen

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Milieukunde of vergelijkbaar;
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt up-to date kennis van de huidige bodemproblematiek;
  • Je kent relevante wet- en regelgeving zoals de Wet bodembescherming en het Besluit bodemkwaliteit;
  • Je kent de NEN-normen voor onderzoek, CROW 210, BRL1000, 2000 en 6000;
  • Je hebt ervaring met opstellen van saneringsplannen, BUS-meldingen en milieukundige begeleiding;
  • Ervaring met het opstellen van kostenramingen voor saneringen is een Pré.

Competenties

  • Resultaatgericht;
  • Proactief en oplossingsgericht;
  • Kwaliteitsbewaking en controle;

Wij zijn Buro Ontwerp & Omgeving!
Wij onder­scheiden ons van andere ruimtelijke adviesbureaus door onze focus op de integrale benadering van elk project. Dankzij deze integrale benadering, waarin elke fase van het plan op een natuurlijke wijze in de volgende fase overloopt, zorgen we voor een beheersbare planning en begroting van projecten.

Wij zien een ruimtelijke ontwikkelingen namelijk niet als een verzameling van losse producten, maar als een proces met meerdere fases. Wij adviseren van de eerste gedachten tot de daadwerkelijke realisatie in het veld aan de hand van vier disciplines: milieuonderzoek (wij onderzoeken de haalbaarheid), ontwerp (we creëren de nieuwe werkelijkheid), juridisch (we maken de plannen juridisch mogelijk) en projectleiding (we coördineren de werkzaamheden in het veld).

Wij zijn voor onze organisatie altijd op zoek naar enthousiaste mensen die het als een uitdaging zien om onze klanten te begeleiden bij ruimtelijke ontwikkelingen en die inzien dat het proces om te komen tot en de wijze waarop, vaak vele malen belangrijker is dan de afzonderlijke onderdelen binnen dit proces. Mensen die willen werken aan een daadwerkelijk resultaat in plaats van de conclusie in een rapport. Kortom die daadwerkelijke verandering in de ruimte.