planoloog

Buro Ontwerp & Omgeving (BOO) is per direct op zoek naar een planoloog met ruime werkervaring

Op dit moment hebben we een mooie opdrachtenportefeuille op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Om deze portefeuille verder uit te bouwen, zijn we op zoek naar  een echte kartrekker voor de discipline planologie. Je voert zelfstandig projecten in veelal integrale ontwikkelprojecten. Naast het inhoudelijke werk, ben je in grote mate verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van ons cluster planologie en daarmee de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Je begeleidt, coacht en motiveert je directe collega’s en neemt hen mee in de verdere groei.

Eigenschappen

  • Je hebt een opleiding ruimtelijke ordening op minimaal HBO-niveau, met aantoonbare aanvullende kennis/opleiding op het gebied van projectmanagement;
  • ruime ervaring met gebiedsontwikkelingsprojecten;
  • Minimaal 10 jaar werkervaring in het vakgebied ruimtelijke ordening, bij voorkeur in een commerciële omgeving;
  • Je hebt een goed eigen netwerk, van waaruit je zelfstandig opdrachten kan genereren;

Competenties

  • Ambitie, resultaatgericht;
  • Netwerker, werk generen;
  • Proactief en oplossingsgericht;
  • Managen van de uitvoering;
  • Kwaliteitsbewaking en controle;
  • Begeleiden, opleiden en motiveren.

Wij zijn Buro Ontwerp & Omgeving!

Wij onder­scheiden ons van andere ruimtelijke adviesbureaus door onze focus op de integrale benadering van elk project. Dankzij deze integrale benadering, waarin elke fase van het plan op een natuurlijke wijze in de volgende fase overloopt, zorgen we voor een beheersbare planning en begroting van projecten.

Wij zien een ruimtelijke ontwikkelingen namelijk niet als een verzameling van losse producten, maar als een proces met meerdere fases. Wij adviseren van de eerste gedachten tot de daadwerkelijke realisatie in het veld aan de hand van vier disciplines: milieuonderzoek (wij onderzoeken de haalbaarheid), ontwerp (we creëren de nieuwe werkelijkheid), juridisch (we maken de plannen juridisch mogelijk) en projectleiding (we coördineren de werkzaamheden in het veld).

Wij zijn voor onze organisatie altijd op zoek naar enthousiaste mensen die het als een uitdaging zien om onze klanten te begeleiden bij ruimtelijke ontwikkelingen en die inzien dat het proces om te komen tot en de wijze waarop, vaak vele malen belangrijker is dan de afzonderlijke onderdelen binnen dit proces. Mensen die willen werken aan een daadwerkelijk resultaat in plaats van de conclusie in een rapport. Kortom die daadwerkelijke verandering in de ruimte.