Stedenbouwkundig tekenaar

Buro ontwerp & omgeving (BOO) is per direct op zoek naar een stedenbouwkundig tekenaar

Vanwege onze goed gevulde opdrachtenportefeuille op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, zijn we op zoek naar een stedenbouwkundig tekenaar. Ben jij iemand die interesse en kennis heeft in de wereld van stedenbouw en ruimtelijke ordening en specifieke ervaring heeft met het maken van kaartmateriaal voor stedenbouwkundige plannen, structuurkaarten en bestemmingsplannen? Dan ben jij de stedenbouwkundig tekenaar die wij zoeken. Als stedenbouwkundig tekenaar werkt samen met meerdere disciplines aan integrale ontwikkelprojecten, zowel op stedelijk- als op landelijk vlak.

Dit ga je doen

Je levert een bijdrage aan allerlei stedenbouwkundige projecten middels het maken van digitaal kaartmateriaal. Je vervaardigt en/of werkt technische tekeningen/ ontwerpen uit en vervaardigt verkavelingstekeningen en themakaarten. Ook het tekenen van bestemmingsplankaarten behoort tot de werkzaamheden, evenals het maken van 3D-visualisaties met behulp van SketchUp. Je beoordeelt (extern) voorbereide tekeningen en je beheert en bewerkt digitale bestanden.

Dit vragen we van je

Je beschikt over een Hbo-werk- en denkniveau en een opleiding gericht op ruimtelijke ordening en stedenbouw of een andere relevante opleiding. Je werkt zelfstandig en nauwkeurig. Je bent proactief en denkt mee met stedenbouwers, landschapsarchitecten, milieukundigen en planologen. Kwaliteit staat voorop. Je hebt een analytisch en kritisch denkvermogen. Je bent leergierig, klantgericht en communicatief vaardig. Je hebt ruime ervaring met het tekenen van stedenbouwkundige plannen, maar ook met het maken van bestemmingsplankaarten op basis van de RO Standaarden. Je bent digitaal vaardig. Voor de technische tekeningen en bestemmingsplankaarten werken wij met Autocad en Giskit-plan. Voor 3D-visualisaties wordt in SketchUp en Lumion gebruikt. Ervaring met deze pakketten is een pré.

Dit bieden we je

  • Een aanstelling voor 32-40 uur per week.
  • Een salaris tussen de € 3.500 en maximaal € 5.500 bruto per maand bij full time dienstverband, en afhankelijk van je ervaring;
  • Een goede werk/privé balans met de mogelijkheid tot verlofsparen en een flexibele planning.
  • Aandacht voor de mogelijkheid die we als werkgever bieden op het gebied van leren en ontwikkelen op vak inhoud en loopbaan.
  • 192 vakantie uren op basis van 40 uur.
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling en korting op een collectieve ziektekostenverzekering.
  • Een fijne werkomgeving, want ons prachtige monumentale kantoor is van binnen modern en van alle gemakken voorzien met voldoende parkeergelegenheden.
  • Tijd en ruimte voor fun in onze eigen ontspanningsruimte met een rondje tafeltennis of een pijltje gooien op het dartbord.
  • Meerder malen per jaar leuke uitjes en gezellige etentjes.
  • Een enthousiast team dat samenwerken hoog in het vaandel heeft staan.

Wij zijn Buro Ontwerp & Omgeving!

Wij onder­scheiden ons van andere ruimtelijke adviesbureaus door onze focus op de integrale benadering van elk project. Dankzij deze integrale benadering, waarin elke fase van het plan op een natuurlijke wijze in de volgende fase overloopt, zorgen we voor een beheersbare planning en begroting van projecten.

Wij zien een ruimtelijke ontwikkelingen namelijk niet als een verzameling van losse producten, maar als een proces met meerdere fases. Wij adviseren van de eerste gedachten tot de daadwerkelijke realisatie in het veld aan de hand van vier disciplines: milieuonderzoek (wij onderzoeken de haalbaarheid), ontwerp (we creëren de nieuwe werkelijkheid), juridisch (we maken de plannen juridisch mogelijk) en projectleiding (we coördineren de werkzaamheden in het veld).

Wij zijn voor onze organisatie altijd op zoek naar enthousiaste mensen die het als een uitdaging zien om onze klanten te begeleiden bij ruimtelijke ontwikkelingen en die inzien dat het proces om te komen tot en de wijze waarop, vaak vele malen belangrijker is dan de afzonderlijke onderdelen binnen dit proces. Mensen die willen werken aan een daadwerkelijk resultaat in plaats van de conclusie in een rapport. Kortom die daadwerkelijke verandering in de ruimte

Laten we kennismaken

Matchen we? Mooi! Solliciteer direct via onderstaande button. Wij kijken er naar uit om jou te leren kennen!  Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Jeffrey van Luttikhuizen op 06 39 76 56 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.