Tekenaar - junior

Buro ontwerp & omgeving (BOO) is per direct op zoek naar een tekenaar (junior)

Vanwege onze goed gevulde opdrachtenportefeuille op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, zijn we op zoek naar een Tekenaar. Als tekenaar werk je samen met meerdere disciplines aan integrale ontwikkelprojecten, zowel op stedelijk- als op landelijk vlak. Je bent iemand die graag bezig is met het uittekenen van specialistische producten en diensten gericht op het ontwikkelen, verbeteren en in stand houden van de ruimte.

 

Je maakt onderdeel uit van een integraal team van planologen, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en milieukundigen. Verder werk je veel samen met onze senior tekenaar, die eveneens als vraagbaak en coach fungeert. Je draagt zorg voor het uittekenen van stedenbouwkundige visies, schetsen en plannen. Ook maak je (3D) visualisaties van deze plannen en maak je verbeeldingen voor bestemmingsplannen.

 

Eigenschappen

  • Je hebt 0-3 jaar ervaring als (steden)bouwkundig tekenaar;
  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding richting bouwkunde of civiele techiek;
  • Programma’s als AutoCAD, Infracad, Revit en ROPlan zijn voor jou niet onbekend;
  • Je weet technische tekeningen op te stellen en uit te werken;
  • Je bent iemand met oog voor detail en voert je werkzaamheden met grote precisie uit.

 

Competenties

  • Ambitieus, resultaatgericht;
  • Proactief en oplossingsgericht;
  • Sociaal, goed in samenwerken;
  • Kwaliteitsbewaking en controle;
  • Creatief in het bedenken van oplossingen;

 

Wij zijn Buro Ontwerp & Omgeving!

Wij onder­scheiden ons van andere ruimtelijke adviesbureaus door onze focus op de integrale benadering van elk project. Dankzij deze integrale benadering, waarin elke fase van het plan op een natuurlijke wijze in de volgende fase overloopt, zorgen we voor een beheersbare planning en begroting van projecten.

 

Wij zien een ruimtelijke ontwikkelingen namelijk niet als een verzameling van losse producten, maar als een proces met meerdere fases. Wij adviseren van de eerste gedachten tot de daadwerkelijke realisatie in het veld aan de hand van vier disciplines: milieuonderzoek (wij onderzoeken de haalbaarheid), ontwerp (we creëren de nieuwe werkelijkheid), juridisch (we maken de plannen juridisch mogelijk) en projectleiding (we coördineren de werkzaamheden in het veld).

 

Wij zijn voor onze organisatie altijd op zoek naar enthousiaste mensen die het als een uitdaging zien om onze klanten te begeleiden bij ruimtelijke ontwikkelingen en die inzien dat het proces om te komen tot en de wijze waarop, vaak vele malen belangrijker is dan de afzonderlijke onderdelen binnen dit proces. Mensen die willen werken aan een daadwerkelijk resultaat in plaats van de conclusie in een rapport. Kortom die daadwerkelijke verandering in de ruimte